A'PIEU Lactobacillus Moisturizing Ampoule - Hydratačná ampulka s laktobacily

A'PIEU Lactobacillus Moisturizing Ampoule - Hydratačná ampulka s laktobacily

Výrobca: A'PIEU Kód produktu: O3421
Viac informácií
Skladom
28,70 €
23,92 € bez DPH

Potřebujete poradit? Jsme zde pro Vás.
+420 777 567 959Po - Pá 9:00 - 16:00

A'PIEU Lactobacillus Moisturizing Ampoule

Koncentrovaná ampulka, ktorá posilňuje bariéru pokožky a intenzívne ju hydratuje.

Obsahuje 80% kyseliny mliečnej získanej fermentáciou baktérií mliečneho kvasenia, ktorá poskytuje vysokú hydratáciu.

Posilňuje bariéru pokožky a upokojuje citlivú pokožku.


Hlavné zložky

Sójové bôby majú výbornú schopnosť udržať dostatočnú vlhkosť pleti a anti-agingový efekt, vypĺňajú vrásky a minimalizujú nerovnosti pleti.

Kyselina mliečna sa využíva predovšetkým pre svoje exfoliačný schopnosti (rozpúšťa látky, ktoré držia odumreté kožné bunky pohromade a tým odhaľuje jemnejšia a mlado vyzerajúci vrstvu pokožky). Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH pleti. Má tiež hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
Synbiotika (probiotika a prebiotika) 
Bifida Ferment Lysate chráni pred poškodením pokožky UV žiarením, zlepšuje funkciu bariéry pokožky a znižuje citlivosť pokožky.

Použitie

Naneste 2-3 kvapky na tonerom očistenú tvár a nechajte vstrebať.

Tip: Naneste viac produktu na citlivé alebo vysušené časti tváre.

Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol Methyl Gluceth-10, Niacinamide, Panthenol, Polyglytety1-10 Laurate, Carbomer, Diphenyl Dimethicone, Tromethamine, Triethyltexanoin, Water, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Hydrogenated Lecitin, Citrus Aurantium Bergarmia (Bergamot)Fruit Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Madecassoade, Centella Asiatica Leaf Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Asiaticoside, Maltodextrin, Tocopherol, Lactobacillus